Salah siji sing paling banter
Penggolek data sing kuat banget

Penggolek data sing kuat banget

Penggolek data sing kuat banget nggone awakedewe kui ciri khase dewe. Awakedewe nggabungke akeh penggolek data dadi siji marai kowe nemu data sing dikarepake kanthi cepet tanpa perlu nulis akeh keyword. Iki yo ndukung link magnet.

Pamuter terpadu

Pamuter terpadu

Awakedewe duwe pamuter terpadu dadi kowe iso ngrungakake file suara lan video sing arep diunduh, dadi kowe rasah ngguwang wektu merga salah file.

Gampang dinggo

Gampang dinggo

Awakedewe uwis nglantarake antarmuka sing moderen, prasaja, gampang dinggo nanging isih nggabungke fungsi sing akeh.

Ngunduh sing kejadwal

Ngunduh sing kejadwal

Kliene awakedewe ngolehake kowe nggo njadwal ngunduhmu, sing migunani pas mbagi koneksi internetmu karo liyan.

Torrents.com Utorrent Bittorrent Transmission
Windows
Mac OSX
Android
Linux
Active Torrents unlimited 8 8 50
Caché de discos
Search engine
Web Seeding
Nat Transversal DHT
Free Open Source

Paguyuban

Gampang lan sederhana. Kerjane enteng arepa nganggo PC lawas.
Aku lagi golek torrent klien sing ngolehake aku ngaso proses ngunduhku. P2P sing apik lan mantep. Iki lewat nganggo warna mabur!
Iki yaiku aplikasi sing ngolehake kowe ngunduh kabeh tipe data. Iki saiki termasuk aplikasi sing paling kuat.